Zimná liga v Starej Kremničke má za sebou 10. kolo. Hviezdou kola Paller, dvomi gólmi v poslednej minúte zachránil bod

MIESIČI : ŠTART PRENČOV= 3:3 (1:0)

Góly a asistencie : A. Šimko 1+0, M. Paller 2+0, L. Gulička 0+1——- F. Blahút 0+1, P. Blahút 2+0,  Š. Beňovic 1+0, A. Chovan 0+1, rozhodca: M. Barboriak

Prvý zápas večera sa začal opatrne z obidvoch strán,  možno aj preto, že na jednej aj druhej strane bolo hráčov pomenej ako býva zvykom. O trošku lepšie začali hostia z ďalekého východu keď v priebehu 2 minút ohrozili bránku hostí ale raz zvonila žrďka a raz zakročila skala v bráne M. Paller . Potom sa dostali k slovu aj domáci keď po chybe hostí sa takmer presadil L. Gulička ale jeho strela neslávila úspech. V poslednej minúte prvého polčasu sa po rýchlej kontre presadil nebezpečný ľavák domácich A. Šimko a 1:0.

Druhý polčas začali lepšie domáci, ktorí hrali s veľkou  chuťou. Nádherná kombinácia našich Guličiek však nebola odmenená gólom. Potom prišla silná trojminútovka hostí keď dali tri góly, možno to pripísať aj tomu , že domácim už dochádzali sily. Teda aspoň si to všetci prítomní v hľadisku mysleli. Potom však prišla posledná minúta zápasu. Skala z brány sa vybrala do útoku s cieľom niečo urobiť so zápasom a poviem Vám, že sa diali veci. Najskôr 45 sekúnd pred koncom znížil pán Paller na 2:3. Z následnej rozohrávky vybehol dopredu, ako tornádo a dve sekundy do konca vyrovnal na 3:3. Veľký večer v podaní nášho el prezidenta. V tíme hostí bol najlepší strelec dvoch gólov P. Blahút a v drese domácich to nemôže byť nikto iný ako el pistolero M. Paller .

FK SAMPONSKO : DIVIACI = 2:4 (1:1)

Góly a asistencie : J. Sako 1+0, A. Paučo 1+0 ——- Marek Hric 1+0, P.Mojžiška 1+0, Matúš Hric 1+1, L. Rafaelis 1+0, T. Kollár 0+1, rozhodca: M. Barboriak

Už v prvej minúte otvoril skóre A. Paučo. Po tomto góle to bol zápas hore dole s menšou prevahou hostí. V 9. minúte trafili tyčku hostia a dožadovali sa gólu, ale rozhodca správne gól neuznal a zachoval chladnú hlavu . Po tomto momente boli emócie veľmi vypäté, čo vyústilo do vylúčenia D . Karáska . Presilu o jedného muža hostia nevyužili aj keď mali veľký tlak. Vyrovnanie prišlo 2. Minúty pred polčasom z kopačky L. Rafaelisa. Do druhého polčasu vstúpili lepšie svinky a po prihrávke Matúša Hrica dostal do vedenia diviakov P. Mojžiška. Hra sa po tomto góle trošku ukľudnila, keď z ničoho nič zvýšil náskok Marek Hric. 6. minút pred koncom duel zdramatizoval zápas J. Sako, keď znížil na 2:3.  Domáci potom vrhli všetky sily do útoku, čo na konci zápasu využil Matúš Hric a uzavrel skóre na 2:4. V drese domácich odohral dobrý duel A. Paučo a v drese hostí už tradične Matúš Hric .

TOPIČI : SOLIČI = 13:2 (7:1)

Góly a asistencie : S. Harach 3+1, Dovec 1+1, F. Gordulič  5+2 , D. Bahno 1+2, A. Domiňák 3+2—— P. Mundrončík 1+0 , M. Pálenčár 1+0, rozhodca: M. Barboriak

Tento zápas sa niesol v jednoznačnom duchu už od začiatku. Topiči nenechali nič na náhodu a súperovi nedali ani tú najmenšiu šancu na úspech v tomto zápase. Udávali tempo od začiatku, keď v priebehu 5 minút bolo 7:0 . Do polčasu korigoval stav ešte M. Pálenčár. V druhom polčase svoj náskok už len zveľaďovali a hrali s veľkou chuťou . Soliči miestami pôsobili už odovzdaným dojmom aj keď mali svetlé chvíle, ale tento krát to na body nestačilo . V drese domácich vynikal F. Gordulič ktorý dal 5 gólov a v drese hostí to bol neúnavný P. Mundrončík .

MLADĚ PUŠKY : CELEBRITY = 1:7 (0:3)

Góly a asistencie : T. Janšík 1+0 —-F. Mezei 0+1, J. Haluška 2+1, V Širáň 2+2, R. Hric 3+1, rozhodca: M. Barboriak

Už v prvej minúte mali šance aj mladé flinty aj celebrity ale brankári stáli na svojom mieste. Potom sa šance striedali na oboch stranách ale ostali bez gólu. Potom prišiel gól V. Širáňa, ktorý konečne využil svoju šancu.  Do polčasu sa obhajcovi podarilo skórovať ešte dvakrát . Druhý polčas začali lepšie mladé pušky ale F. Mezei stál na svojom mieste . Potom prišli pekné momenty R. Hrica, ktorý prešiel takmer celé ihrisko a síce zakončil krkolomne ale úspešne. Následne prišla krásna kombinácia troch mušketierov z Hornej Vsi po osi Hric- Haluška-Širáň , keď posledný menovaný dal svoj druhý gól . V poslednej minúte dal gól aj J. Haluška . Mladé pušky rozohrali a z posledného útoku dal čestný úspech aj s prispením R. Hrica T. Janšík, ktorý tak pokazil prvé čisté konto F. Mezeia v tejto sezóne . V domácom mužstve by som vyzdvihol bojovný výkon T. Janšíka a v tíme hostí strelca troch gólov R Hrica.

Hviezda kola

Kto iný ako náš el prezidento Miroslav Paller, ktorý v tomto kole strieľal ako el pistolero a v poslednej minúte dvakrát skóroval a tak stanovil výsledok zápasu na 3:3 .

Zimná liga Stará Kremnička

PozClubZVRPSkóreB
1Celelbrity1190254:2727
2Diviaci1182154:2626
3Topiči1161450:2919
4Miesiči1161433:3119
5ŠTART Prenčov1153338:3418
6Mladé pušky1140737:4012
7FK Samponsko1121821:477
8Soliči11001118:710

Autor textu: Filip Mezei